Bli en av Silverstäds team!

JAG ANSÖKER

LOKALVÅRD

 

 

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Kalmar län. Det handlar inte bara om att hålla det rent i trapphuset, men även säkert. Det är alltid trevligt att komma till ett välstädat trapphus, oavsett om det är ett stort bolag eller ditt hem. Det kan även rädda liv. Vid mycket trafik i trapphuset, kan det förekomma blött golv och till och med lera som skapar farliga situationer genom halka. Genom att anlita Silverstäd, kan alla hålla sig säkra och trivas.

Silvertsäd sätter stor vikt att du som kund blir nöjd med trappstädningen.

 

Att ha välstädat i hus och omgivning är en viktig faktor för att trivas. Silverstäd har erfarenhet av effektiv och hållbar lokalvård. Ni får hjälp att hålla trapphus, entréhallar, tvättstugor, soprum och övriga gemensamma utrymmen rena och inbjudande.

 

När du beställer lokalvård tjänsten är det bostadsrättsföreningens behov som styr. Föreningen bestämmer var och hur ofta städningen ska ske för att hålla gemensamma utrymmen fräscha och hemtrevliga. Silverstäds personal är utbildad lokalvårdare och material för att tjänsten ska hålla en jämn och hög kvalitet.

 

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Kontakt:

 

Adress: Silverdalen 577 50

Mejl: kontakt@silverstad.nu

Tel: 0702-356-090

 

Öppettider:

 

Måndag-Fredag: 07:00-17:00

Lördag-Söndag: Stängd

2020 © Silverstäd. Alla rättigheter förbehållna.

Designed and powered by Emese