Bli en av Silverstäds team!

JAG ANSÖKER

Desinfektion med ozon

Desinfektion med ozon är en känd och allmänt använd behandling för luftrengöring, deodorisering och desinfektion över hela världen. Ozon är en av de starkaste desinfektionsmedlen som förstör virus och andra patogener samt eliminerar obehagliga lukt.

Ozondesinfektion är den mest rekommenderade behandlingen under epidemier och används för närvarande av vår nationella ambulanstjänst.

 

Ozoniseringsbehandlingen är kemikaliefri och når även de ytor som vi inte kunde nå med användning av andra desinfektionsmedel.

Ozondesinfektionen kan göras i vårt hem, våra bilar, kontor, fabriksbyggnader, utbildningsinstitutioner, restaurangkök, hälsocentraler och på sådana platser där patogenfri miljö och ren luft behövs.

 

Desinficera vårt hem är en av de viktigaste rengöringsprocesserna som de flesta av oss försummar. Om vi inte desinficerar vårt hem regelbundet och sakkunnigt kan luftföroreningsnivån inomhus bli högre än föroreningsnivån utomhus, och infektioner kan spridas överallt snabbt i vårt hus. Desinfektion är det mest effektiva sättet att döda bakterier och virus, och också att skydda dem, särskilt under epidemier.

 

Ozonbehandling är nu ett allmänt använt förfarande för luftrening och desinfektion. Det kan användas i lägenheter, bilar, industribyggnader, restaurangkök, medicinska kontor, omklädningsrum och gym, simbassänger, matlagringsområden och alla platser där en patogenfri miljö, god och ren luft krävs.

 

Uppmärksamhet! Varken växt eller djur kan vara i rummet där desinfektion sker!

Ozongasen omvandlas till vanligt syre på 3-4 timmar och rummet kan tas i bruk igen.

 

Kontakt:

 

Adress: Silverdalen 577 50

Mejl: kontakt@silverstad.nu

Tel: 0702-356-090

 

Öppettider:

 

Måndag-Fredag: 07:00-17:00

Lördag-Söndag: Stängd

2020 © Silverstäd. Alla rättigheter förbehållna.

Designed and powered by Emese