Användarvillkor

 

Åtkomst till vår webbplats är endast tillfälligt tillåten och vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka eller ändra den tjänst vi tillhandahåller på vår webbplats utan föregående meddelande (se nedan). Vi är inte ansvariga om vår webbplats av någon anledning inte är tillgänglig när som helst eller under någon period.

 

Endast personer som är 18 / arton år eller äldre kan använda vårt bokningssystem.

Du samtycker till att alltid ge oss korrekt och fullständig information, inklusive om du ger oss dina namn, adress till dig eller din egendom, födelsedatum, e-postadress och / eller kredit- eller betalkortsinformation eller bankkontouppgifter. Vi kommer använda denna information enligt vår integritetspolicy.

 

Allmän

För att göra ändringar i någon del av dessa villkor utan föregående meddelande. Genom att beställa våra Silverstäd-tjänster oavsett om det är via telefon, e-post, facebook eller vår webbplats har klienten gått med på att vara bunden av villkoren för städföretaget. Klienten måste ge hushållsstädaren tillgång till varmt vatten och el för att kunna utföra städningstjänsten. Vi kommer att tillhandahålla alla rengöringsartiklar och utrustning på begäran. Observera att detta kan innebära extra kostnad.

Alla våra kollegor hade läst och undertecknat vårt sekretessavtal (sekretessavtal)

 

Påståenden

Vid klagomål måste Silversäd meddelas inom 24 timmar efter avslutad rengöringstjänst. Inga fordringar kommer att underhållas efter ovanstående tidsgräns. Om klienten är missnöjd med arbetet måste en städare ha rätt att återvända och göra jobbet igen, utan extra kostnad.

 

Avbokning

Klienten måste meddela minst 24 timmar i förväg för att avbryta eller omboka    en städningstjänst. Silverstad förbehåller sig rätten att ta ut en avbokningsavgift på upp till 50% av en timmes arbetspris. Uppsägningstiden för avtalad vanlig städning är en dag.

 

Betalning

En minsta insättning på 50% av de angivna städavgifterna kan betalas vid bokning av städare. I händelse av att en deposition har betalats ut, ska återstående saldo betalas efter det angivna husstädningsarbetet.

 

Offentlig feedback

I enlighet med erhållen juridisk rådgivning uppmanas du strikt att avstå från att lägga negativa recensioner på sociala nätverkssajter i det offentliga forumet, alternativt har vi inget annat val än att också skicka ärendet till våra advokater när det gäller att fortsätta frågan om ärekränkning.

Vi litar på att vi har gjort vår ställning mycket tydlig och förbehåller oss rätten att återkräva eventuella upplupna räntor och juridiska kostnader vid behov.

 

 

Om du när som helst vill avsluta prenumerationen på att ta emot framtida e-postmeddelanden kan du skicka e-post till kontakt@silverstad.nu så tar vi snabbt bort dig från ALL korrespondens.

 

cleaning company logo blue silverstäd

Måndag till Fredag från 8:00 till 17:00

BOKA

Cleaning company footer logo

Har Du Frågor?

 

Ring Oss

0702 356 090

 

Mejla Oss

kontakt@silverstad.nu

Alla rättigheter reserverade av Silverstäd städbolag || 2019

Cleaning company footer logo